Child Soldier Centre, Uganda

    The construction of a vocational training centre for former child soldiers is now complete.

    The project comprises four single-storey pavilions set around a courtyard.

    The load-bearing walls are made from cement stabilised compressed earth blocks, with local Eucalyptus used for the roof trusses.

    MHA provided its services on a pro bono basis for this most worthy of projects.

    Client: Article 25
    Architect: Henning Stummel Architects
    Project Value: Undisclosed

    Images 1-7 courtesy of Timothy Soar
    Images 8-11 courtesy of Article 25

  • 01 © Timothy Soar
  • 02 © Timothy Soar
  • 03 © Timothy Soar
  • 04 © Timothy Soar
  • 05 © Timothy Soar
  • 06 © Timothy Soar
  • 07 © Timothy Soar
  • 08 © A25
  • 09 © A25
  • 10 © A25
  • 11 © A25