Holiday Extras Headquarters, Folkestone

    This new building provides accommodation for Holiday Extras’ HQ and call centre on ground and mezzanine floors beneath an arched roof.

    The roof structure comprises paired glulaminated timber beams supporting steel and timber secondary and tertiary beams. A feature of the roof is the 6m diameter rooflights, clad with ETFE pillows; the pillows are fitted with ETFE nets to suppress rain noise – the first use of this technology in the UK.

    Other key elements of the structure include fair-faced concrete pilotis to support the glulaminated timber beams and multi-storey basements to accommodate plant.

    Client: Holiday Extras
    Architects: Walker and Martin Project
    Value: £3.5M

  • 2.tif
  • 2.tif
  • 2.tif
  • 2.tif
  • 2.tif
  • 2.tif
  • 2.tif